Ondersteun uw hersenen

Ondersteun uw hersenen

Lichte tekorten aan vitamines, mineralen en andere stoffen kunnen ons brein verzwakken lang vóórdat dit zich uit in fysieke klachten. Het brein lijkt genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen om normaal te functioneren maar niet om zijn taken optimaal te kunnen uitvoeren. Het probleem is dat en veel van zulke belangrijke voedingsstoffen ontbreken in onze westerse vet- en suikerrijke diëten met veel bewerkte voedingsmiddelen.
Al vóór de geboorte wordt de werking van de hersenen en de gezondheid bepaald door de vitamines, mineralen, anti-oxidanten en andere voedingsstoffen die de moeder tijdens de zwangerschap binnen krijgt. Ook bij kinderen is het voor hun prestatievermogen en IQ belangrijk dat er voldoende vitamines en mineralen in hun bloed zitten. Volwassenen en ouderen kunnen problemen krijgen met hun geheugen en hun gemoedstoestand bij een te laag niveau van deze essentiële voedingsstoffen.
Gedragsproblemen, prikkelbaarheid, nervositeit, angstigheid, boosheid, labiliteit, depressies, vermoeid, traag reageren, slecht korte termijngeheugen zijn eerste tekenen van gebrek aan vitamines en mineralen. Verbetering van hun niveau in het bloed door supplementen verbeterd de hersenfuncties.

https://ds1.nl/c/?si=5676&li=1625150&wi=345986&ws=Cerebro1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *