Ginkgo biloba

Ginkgo is een boom met een ontzettend grote kracht. Hij overleeft atoomexplosies, helpt tegen MS, hart- en vaatziekten, dementie en verergering van diabetes en Alzheimer. De boom kan duizenden jaren oud worden.

Ginkgo bevordert de bloeddoorstroming in het hele lichaam, ook in de kleinste haarvaten van de hersenen. De flavonoïde rutine zorgt samen met andere componenten voor sterkere haarvaten. De ginkgoliden A en B zorgen er met name voor dat de hersenen meer zuurstof krijgen aangevoerd. Ginkgoliden hebben een antioxidantwerking waardoor ze oxydatie van cholesterol op de bloedvatwanden voorkomen.

De hersenfuncties worden verbeterd door ginkgo, zoals men in China reeds 5000 jaar geleden wist.

 De zuurstofspiegels, glucosespiegels en ATP-spiegel zijn hoger door ginkgo biloba. Het hersenweefsel wordt beschermd tegen schadelijke vrije radicalen. Neurotransmitters, de componenten in de hersenen die zorgen voor impuls- en informatieoverdracht, worden beter gevormd door ginkgo. Het hele hersenmetabolisme gedraagt zich efficiënter en bovendien wordt de hersenenergieproductie verhoogd. Het is een middel om ouderdomskwalen mee te voorkomen en genezen maar ook jongeren kunnen er baat bij hebben. Ginkgo verbetert het aanleren, onthouden, concentratievermogen, aandachtig werken en de geestelijke prestaties in het algemeen. Verder is het een tonicum voor het zenuwgestel. Bovendien voorkomt ginkgo oedemen in de hersenen na een ongeluk of operatie.

Doordat ginkgo alle hersenfuncties verbeterd is het ideaal voor Studenten die een zware studie volgen, ouderen, sporters en mensen met een drukke baan. KLIK HIER VOOR GINKO BILOBA

Volgend Ingrediënt – Ashwagandha