Caffeine Anhydrous

Cafeïne is een stimulerend middel dat je lichaam in een toestand van hyperalertheid brengt.

Cafeïne is een stimulerend middel dat de bloedtoevoer naar de hersenen doet toenemen en het hart sneller laat slaan. Als je cafeïne consumeert, neemt het niveau van de activerende neurotransmitters dopamine en norepinefrine toe. Norepinefrine is de wetenschappelijke term voor adrenaline: dat is waarom je na veel kopjes koffie het gevoel kunt hebben dat de adrenaline door je aderen vloeit.

Caffeine Anhydrous is een molecuul dat ontzettend snel door het lichaam geabsorbeerd kan worden. Vijftien minuten na inname begint het caffeine niveau al te stijgen en die piek komt een uur na inname. De bloed-breinbarrière kan zonder moeite gepasseerd worden omdat het molecuul vetoplosbaar is.

Caffeine Anhydrous is een vorm van caffeine die nog effectiever werkt om zowel mentale als fysieke functies te versterken. De stof stimuleert het centraal zenuwstelsel waardoor je meer alert bent, je minder moe voelt en beter kunt presteren omdat slaaptekort en verveling naar de achtergrond verdwijnen. Zelfs sporters kunnen baat hebben bij het gebruik van caffeine anhydrous. Zowel bij korte krachtinspanningen als uithoudingsvermogen. Het effect is dus merkbaar op het mentale gestel als op de spieren. Caffeine is wereldwijd veruit de meest gebruikte nootropic. Het kortetermijngeheugen en concentratie worden maximaal benut. En doordat er geen suiker in zit zoals bij diverse soorten frisdrank krijgt u geen last van de suikerspiegel schommelingen welke een nadelig effect hebben op uw brein.

Volgend ingrediënt – L-Theanine